Eftersom vi har en speciell relation till Jfokus är det med glädje vi konstaterar att nu är det bara lite drygt två veckor som står mellan oss och ett av årets största event!

Som traditionen bjuder kommer vi tillsammans med RedHat ordna ett kvällsevent den första Jfokus-kvällen. Vi kommer hålla till på vårt kontor där det kommer bjudas på lite mat, dryck och framför allt fortsatt lärande i form av inspirerande presentationer och reflektioner  från dagen som varit. Platserna är begränsade så håll utkik efter eventet här på vår hemsida och se till att anmäla dig i tid!

Förutom att förlänga konferens-upplevelsen kommer vi även vara på plats på själva mässan! Jfokus är ett jättebra tillfälle att dela kunskap och vi ser fram emot att få lyssna på intressanta föreläsningar och prata med andra deltagare! Vi kommer ha vårt tillhåll i mitten av lokalen men håll även utkik efter coola personer med röda tröjor. Vill du prata öppen källkod, integration, spring boot, molnlösningar eller Magic the gathering, Japan och olika lopp man kan anmäla sig till är vi helt rätt personer att söka upp.

Vi ses där!