AIM-metoden

Krångliga och tidskrävande arbetsprocesser är inget för oss. Med AIM kan vi ta dina projekt i mål snabbt, smart och effektivt.

En smartare modell för utveckling

Vi har plockat det bästa av det bästa ur modern metodik och skapat AIM – vårt eget ramverk för effektiv systemutveckling. AIM (Analyse, Implement, Maintain) täcker in hela processen från analys till genomförande och förvaltning. Du kommer snabbt igång med nya projekt, kan känna dig trygg med dina beslut, och säkrar ditt behov långt in i framtiden.

Analyse

I analysfasen testar vi nya idéer, analyserar behovet och sätter en tydlig väg framåt. AIM Analyse är baserat på Lean Startup, och kan genomföras på ett minimalt antal workshops. Det gör det möjligt att utvärdera idéer på ett kostnadseffektivt och smidigt sätt. Även vilda idéer är värda att testa.

Implement

Med underlaget från analysfasen i handen går vi vidare till AIM Implement och väljer den bästa metoden för att realisera din produkt. För effektiv implementering har vi tydliga rutiner för ansvarsfördelning och samverkan och arbetar genomgående efter agil metodik. Detta innebär att du som beställare hela tiden är med på resan, hålls uppdaterad om vad som sker och får det du behöver i slutändan.
Urklippt I

Maintain

I underhållsfasen arbetar vi med utveckling och effektivisering för fortsatt lönsamhet och tillväxt i projektet. Vårt starka team ger tillgång till en hel stab av kompetens samtidigt som du får en kostnadseffektiv förvaltning och vidareutveckling av dina system. Arbetsmodellen i AIM Maintain är framtagen för att du som kund ska känna att du har kontroll och vet vad som händer under hela livscykeln av ditt system. Avtalsupplägget anpassar vi efter ditt behov.

Case ↓

Vill du veta mer? Vi ringer upp dig.

Har du frågor om R2M, vad vi gör och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina ambitioner? Fyll i dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig. Vi hörs!

Tack!

Vad roligt att du hörde av dig till oss. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt.