R2Ms Anders Fredén drar fulla hus på RedHat Forum

Idag har R2M ställt ut på RedHat Forum. RedHats årliga lokala arrangemang som lockar nästan 700 personer. Forum gick av stapeln på Rigoletto på Kungsgatan. Häftigt att få uppleva en biolokal på ett lite annorlunda sätt! Upplägget var i år lite nytt där förmiddagen vad uppdelad i ett teknikspår och ett ledarskapsspår. På ledarskapsspåret presenterade RedHat hur

Läs mer

R2M på RedHat Forum

Den 13e september ställer R2M ut på RedHat Forum på Rigoletto. Förutom en massa spännande talare från RedHat som pratar både om teknik och öppen kultur kommer även vår egen Anders Fredén att tala om hur man lyckas med API-hantering. Anmäl dig på https://www.redhat.com/en/about/events/red-hat-forum-sweden-2017 så ses vi där!

Läs mer

R2M på konferens i Malaga

Energin är på topp på bolaget efter vår årliga konferensresa. I år var vi i ett soligt Malaga där vi ägnade helgen åt att dansa Flamenco och diskutera vad lärande innebär för oss som bolag. Vi fick en massa bra idéer som vi kommer att jobba med under hösten. Stay tuned for more! R2M Academy

Läs mer

R2M fortsätter att växa!

Vi säger varmt välkommen till Hua Li. Hua har tidigare varit forskare på KTH inriktad mot kärnkraft. Hua är junior Javautvecklare och kommer till en början att ingå i åtagandeteamet. Nu slänger vi hattarna i luften om vi har några.

Läs mer

Vi välkomnar Mattias till R2M

Vi gör vågen för vår nya kollega Mattias Hugosson. Mattias är .NET med ca 10 års i ryggen och med lång erfarenhet av konsultbranschen. Mattias är född i Skåne men har bott merparten av tiden uppe i Norrtälje. Mattias kommer att hoppa in i  Columbia under Måns vägledning. Varmt välkommen Mattias!

Läs mer