R2M fortsätter att växa!

Vi säger varmt välkommen till Hua Li. Hua har tidigare varit forskare på KTH inriktad mot kärnkraft. Hua är junior Javautvecklare och kommer till en början att ingå i åtagandeteamet. Nu slänger vi hattarna i luften om vi har några.

Läs mer

Vi välkomnar Mattias till R2M

Vi gör vågen för vår nya kollega Mattias Hugosson. Mattias är .NET med ca 10 års i ryggen och med lång erfarenhet av konsultbranschen. Mattias är född i Skåne men har bott merparten av tiden uppe i Norrtälje. Mattias kommer att hoppa in i  Columbia under Måns vägledning. Varmt välkommen Mattias!

Läs mer

R2M Awards 2017

Torsdagen den 18e maj genomförde vi R2M Awards för 6e gången. De nominerade projekten var från Folksam, TUI och CarSmart. Ni kan läsa mer om projekten här. Vinnaren efter en jämn omröstning blev CarSmart. Johan Hjälte, grundaren och entreprenören bakom bolaget  tog strålande lycklig emot priset av kvällens två konferencierer, Hannes Hagman och Anders Wildelv. Nytt

Läs mer

Vi säger välkommen till Malin Molin

Låt oss välkomna vår nya rekryterare Malin Molin. Malin har sedan några år tillbaka arbetat med rekrytering inom bygg och fastighet samtidigt som hon har tagit sin examen i PA-programmett på SU. Vi vet samtliga att bygg och minst lika svårt att rekrytera till som IT så vi är grymt tacksamma över den erfarenhet som

Läs mer

Meetup – Framtidens integrationsplattform

Michael Medin och Magnus Kling höll igår en meetup om nästa generations integrationsplattformar. Hur påverkas vi som integratörer av de förändringar som sker på marknaden, både ur ett verksamhetsperspektiv och ett tekniskt perspektiv. Det blev spännande diskussioner med alla engagerade deltagare.

Läs mer

Ny kollega! Ni känner honom väl!

Nu har Jonas skrivit på för R2M. De som inte har haft nöjet att träffa honom än så har Jonas gjort sin LIA-period hos oss. Under denna tiden så har Jonas visat framfötterna både teknisk och personligt. Han är en mycket trevlig kille som kommer att passa utmärkt in här hos oss.

Läs mer

DevSum 2017, here we come!

Årets upplaga av Sveriges största .NET konferens går av stapeln den 8 juni på Münchenbryggeriet. Vi kommer vara där för att snacka .NET utveckling med ”the best and the brightest” så kom och hälsa på om ni har vägarna förbi.

Läs mer