Nu är den här!

R2M presenterar stolt ett av våra senaste projekt; mobilapplikationen ”kläder efter väder” som vi utvecklat tillsammans med Myndigheten för delaktighet. Att få förtroendet att genomföra ett projekt som det här är oerhört roligt och smickrande. Utvecklingen av en tjänst som syftar till att göra skillnad i många människors liv lägger man ju inte i händerna på

Läs mer

Leetspeak 2017 – Build for the globe

Jag tillbringade lördagen på konferensen Leetspeak (http://leetspeak.se/2017) som anordnas av Tretton37. Leetspeak är en konferens främst riktad mot utvecklare, med fokus främst mot frontend och .Net. Temat detta år var *Build for the globe*, ett intressant tema som lyfte blicken från vår vardag och tittade på vad vi utvecklare kan göra för att göra världen bättre!

Läs mer

.NET Core 2.0, kort om vad det är och hur det funkar.

Vem är inlägget riktat mot? Det är inriktat mot dig som antingen redan jobbat med .NET utveckling tidigare eller har ett intresse för det. Så för att underlätta för er ”utomstående” har jag valt att inkludera länkar så det finns möjligheter att fördjupa sig. Läslängd är ungefär 9 och en halv minut. Vem är jag?

Läs mer

Techdays here we come

Den 25-26 oktober så går Techdays 2017 av stapeln. Under dessa härliga dagar så får vi möjligheten att snacka om det hetaste inom Microsoft med ”the best and the brightest”. Det kommer att bjudas på godsaker och en fantastisk överraskning som kommer att få Keyser Söze att se ut som Åsa-Nisse. To be continued!

Läs mer