Fantastisk feedback på vår STUDS-kväll

Fotografi på folk som minglar under R2M studs-kväll

För tredje året i rad har vi deltagit i KTH:s årliga projekt STUDS. Projektet fungerar som en plattform för interaktion mellan snart examinerade studenter och relevanta företag. Vid varje tillfälle bjuder ett företag in cirka 30 KTH-studenter för att de ska få lära känna företaget bättre. Nu har vi precis fått in studenternas omdömen från årets STUDS på R2M och är omåttligt stolta över den positiva responsen.

Att träffa studenter för att lära känna nya potentiella medarbetare och ge en bild av vad R2M står för är viktigt för oss. STUDS-projektet tycker vi är ett mycket bra koncept för just detta. Att både vi och studenterna fick stort utbyte av årets STUDS-kväll fick vi svart på vitt i den undersökning som gjordes både före och efter eventet. 

Innan STUDS-kvällen hade de flesta av studenterna ingen jättetydlig uppfattning om vad R2M gör och kunde oftast inte motivera varför ett jobb hos oss skulle vara intressant. Många tyckte dock redan innan eventet att vi verkade vara ett trevligt företag med en positiv företagskultur. Undersökningen efter eventet gav ett helt annat utfall och vi känner att vi måste få lov att skryta lite med resultatet: 

Undersökningen innehåll mycket positiva uttalanden om vår företagskultur, omtanken som finns mellan våra konsulter samt vårt stora fokus på utveckling och teamarbete. Även de aktiviteter som ordnades under kvällen var uppskattade, framför allt vår speed-dating och möjligheterna att ställa frågor till våra medarbetare. Vi är glada över alla fina omdömen och ser fram emot att fortsätta med STUDS-projektet under kommande år.

“R2M seems to be an altogether great consultancy firm, with nice people working there and a focus on personal development and a good vibe.”

“The employees really seemed to have a fun time at R2M and learn a lot. I really liked that there was a focus on personal growth and that the consultants of R2M mostly worked in teams.”

“R2M is definitely on the top list of consultancy companies.”

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Fler nyheter ↓