Förnyat förtroende från Skatteverket

Bild utanför skatteverket i stockholm

Vi är glada över att ha vunnit Skatteverkets upphandling att förvalta, vidareutveckla och kompetenssäkra verksamhetens plattformstjänster. Detta innebär ett förnyat förtroende för oss då vi under fyra års tid arbetat med uppdraget.

Avtalet som tecknades sträcker sig från januari 2020 till december 2023 med option på ytterligare ett år och gäller förvaltning, vidareutveckling och kompetenssäkring av plattformstjänster för Oracle Fusion Middleware och Oracle Tuxedo. Vi ska även bistå med arkitekt och expertkompetens till Skatteverkets utvecklingsprojekt med målet att säkra en modern och standardiserad plattform.

På R2M har vi mycket lång erfarenhet av samarbeten med Skatteverket. ”Ända sedan grundandet av bolaget i slutet av 90-talet har vi hjälpt Skatteverket inom en rad olika områden, bland annat genom att bygga säkerhetslösningar och stora delar av plattformen som används för utveckling av webbaserade system. Det gör att vi har en unik produktkompetens inom de systemen”, säger Magnus Kling, vd på R2M. 

Våra konsulter kommer som tidigare att sitta på plats hos Skatteverket och jobba i ett team tillsammans med Skatteverkets experter. En lösning som både ger goda resultat och skapar trivsel och utveckling inom arbetsgruppen menar Magnus Kling. ”Våra konsulter i teamet är glada att få fortsätta sitt uppdrag i en arbetsgrupp som fungerar väldigt bra. Själv tycker jag att det är väldigt roligt att år efter år få förnyat förtroende från Skatteverket. Det visar att de har ett stort förtroende för vår expertkompetens. Nu ser vi fram emot att fortsätta bidra till Skatteverkets utveckling av samhällsnyttiga tjänster för landets invånare.”

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin