Sharing is caring

Vi är öppna till sinnet och älskar att dela med oss av vår kunskap.

Jobba hos oss

Utveckling och lärande i fokus

Olika perspektiv är värdefulla för att se nya möjligheter och komma fram till bättre lösningar. Därför brinner vi för att dela vår kunskap både med varandra och andra. Det gör vi varje dag när vi arbetar tillsammans. Det gör vi också genom R2M Academy, meet ups, tech talks, utbildningar, inspirationsföreläsningar, tankeväckande inlägg i vår konsultblogg och mycket mer.

Bloggen

Trender, spaningar, ny kunskap och heta nyheter inom R2M och branschen i stort. Håll till godo!
Malin Molin Hamrebjörk

Ge och ta emot feedback – hur gör man det bäst?

De flesta av oss tycker nog att det är ganska enkelt att ge positiv feedback. Men att ge feedback som kan upplevas negativt är ofta svårare. Att ge feedback är dock något av en konst och kan man göra det på ett tydligt och konstruktivt sätt är det ett väldigt bra verktyg för lärande och utveckling. Både för individer och organisationer.

Malin Molin Hamrebjörk

Vad är en bra företagskultur?

Vad är egentligen en bra företagskultur? Hur skapas den? Och varför är den så viktig? Det är inte helt lätt att definiera och olika personer kan förstås ha olika uppfattning om hur en bra företagskultur ser ut. På R2M är vi övertygade om att företagskulturen är viktigare än allt annat för att skapa en arbetsplats där alla medarbetare trivs och utvecklas i sin yrkesroll.

Björn Naeslund

Vägen till ett framgångsrikt team

Långsiktig utveckling eller snabb kompetensförstärkning? Olika uppdrag kräver olika typer av teamsammansättningar och kompetenser. Att hitta rätt team till rätt uppdrag är avgörande för att ett projekt ska genomföras effektivt. Därför är det en viktig del av vår strategi.

Malin Molin Hamrebjörk

Röster från R2M

Vad är egentligen det bästa med att vara R2M:are? Vad inspirerar oss? Vad får oss att trivas? Och hur ser vår vardag ut? Här svarar sex R2M:are på några snabba frågor om livet på R2M.

Louise Englund

Enkla DevOps-verktyg löser komplexa problem

Att skilja utveckling från drift är passé. Idag har de flesta verksamheter upptäckt de stora fördelarna med DevOps. Men att börja använda DevOps-metoder- och verktyg är inte lika självklart för alla. För företag och organisationer med komplexa säkerhetskrav krävs oftast omfattande anpassningar av DevOps-verktygen för att de ska kunna tas i bruk. Idag hjälper vi flera kunder med just detta.

Anders Fredén

Konsult VS anställd

Vilka är skillnaderna mellan att vara anställd på ett konsultbolag och att ha en linjeroll på ett företag utan konsulttjänster? Är det verkligen tryggare att vara anställd? Och blir det lätt opersonligt att jobba som konsult? Vi hade nyligen en workshop där några av våra nyanställda konsulter fick dela med sig av sina tankar och erfarenheter kring detta.

Våra Event

Vi bjuder ofta in till olika tech talks, meet ups och andra sammankomster där vi kan utbyta erfarenheter, knyta kontakter och helt enkelt ha trevligt. Alla som delar vårt intresse är varmt välkomna att delta.
Nästa event kommer att visas här, håll utkik!