Med mod, passion och kunskap tar vi stora kliv mot att bli den bästa arbetsplatsen för IT-konsulter. Vi är den uppochnedvända pyramiden där konsulten är i fokus. Hos oss har du friheten att påverka  vilka uppdrag du vill arbeta med, en personlig kompetensplan och möjligheten att jobba i leveransteam med andra R2Mare, hos kund eller från vårt kontor i city. Sist men inte minst så innebär det en kultur som bjuder in till coding after work, meetups, brädspelskvällar, flipper- och pingisturneringar, konferenser, resor och en uppsjö av olika kompetensinitiativ.

Would you like to know more?”

SYSTEMUTVECKLING

Vill du bygga flexibla system med hjälp av modern teknik och open source passar du in hos oss. Just nu jobbar vi med bland annat microservices byggda i SpringBoot, Azure och AWS, integrationslösningar med Camel och mycket annat

FRONTEND

Att kunna leverera användarvänliga system är en förutsättning för att lyckas. Drömmer du om Angular eller React är det här stället för dig!

ARKITEKTUR

Vi skapar arkitekturen för framtidens system. Vill du hjälpa organisationer förstå hur man ska bygga värdeskapande lösningar ska du jobba hos oss!

PROJEKTLEDNING

Drivs du av att vägleda organisationer eller team mot resultat? Hos oss får du göra båda! Som projektledare på R2M har du en avgörande roll i vilka projekt våra utvecklingsteam kommer arbeta med.

Wow´a din strängaste kritiker

Våra utvecklare har en variation av olika egenskaper och erfarenheter men med en gemensam nämnare; viljan att ständigt wow’a sin strängaste kritiker – sig själva.

”Vi är ett företag med konsulten i centrum och fantastisk gemenskap. R2M är perfekt för mig som vill utforska nya verksamheter och arbeta med intressanta människor.”

Simon
Javautvecklare

”Vi är ett härligt gäng på R2M, kunniga och intressanta kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. R2M är bra på att anordna konsultkvällar av olika slag, antingen går vi ut på afterwork eller så ses vi på våra kompetenskvällar som anordnas titt som tätt.”

Louise
Projektledare

“Det bästa med R2M är kompetensutvecklingsmöjligheterna och roliga medarbetare. Medarbetarna på R2M har många olika bakgrunder och intressen men vi är väl alla datanördar på olika sätt och vi gillar att dela vår kunskap med kollegorna.”

Tomas
Seniorkonsult

Bli en del av vårt team.

Framtiden är ljus! Vi är ett kunskapsdrivet företag som investerar tungt i kompetensen hos våra medarbetare. Bli en del av vår familj och framgångssaga. Tillsammans är vi  aktiva i att dela med oss av vår kunskap, hjälpa våra kollegor och coacha våra kunder till nya stordåd!

Vår rekryteringsprocess

Vill du vara med på resan?

Vi letar ständigt efter personer som vill jobba tillsammans för att utveckla morgondagens lösningar. Vill du vara en del av ett av Stockholms mest kompetenta utvecklingsteam? Hör av dig!