Med mod, passion och kunskap tar vi stora kliv mot att bli den bästa arbetsplatsen för IT-konsulter. Vi är den uppochnedvända pyramiden där konsulten är i fokus. Hos oss har du friheten att påverka  vilka uppdrag du vill arbeta med, en personlig kompetensplan och möjligheten att jobba i leveransteam med andra R2Mare, hos kund eller från vårt kontor i city. Sist men inte minst så innebär det en kultur som bjuder in till coding after work, meetups, brädspelskvällar, flipper- och pingisturneringar, konferenser, resor och en uppsjö av olika kompetensinitiativ.

Would you like to know more?”

SYSTEMUTVECKLING

Vill du jobba med systemutveckling i framkant så passar du in hos oss. Att bygga integrationsrutter i Camel och Micro-services i Dockercontainers är sådant vi diskuterar om dagarna.

FRONTEND

Allt fler integrationslösningar behöver även modern front-end funktionalitet för att fungera fullt ut. Drömmer du om Angular2 och React så är vi rätt ställe för dig.

ARKITEKTUR

Vill du vara med och utforma framtidens integrationsarkitektur där API:er, MicroServices och Fast-data är heta begrepp? Hos oss är diskussionen hela tiden levande.

PROJEKTLEDNING

Integration kräver inte bara teknik utan även samarbete mellan människor. Vi behöver rätt projektledare för att driva komplexa integrationsprojekt hos våra kunder.

Wow´a din strängaste kritiker

Våra utvecklare har en variation av olika egenskaper och erfarenheter men med en gemensam nämnare; viljan att ständigt wow’a sin strängaste kritiker – sig själva. Vi kan kalla oss för fullstack, backend, frontend, projektledare, arkitekter och listan fortsätter.

”Vi är ett företag med konsulten i centrum och fantastisk gemenskap. R2M är perfekt för mig som vill utforska nya verksamheter och arbeta med intressanta människor.”

Simon
Javautvecklare

”Vi är ett härligt gäng på R2M, kunniga och intressanta kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. R2M är bra på att anordna konsultkvällar av olika slag, antingen går vi ut på afterwork eller så ses vi på våra kompetenskvällar som anordnas titt som tätt.”

Louise
Projektledare

“Det bästa med R2M är kompetensutvecklingsmöjligheterna och roliga medarbetare. Medarbetarna på R2M har många olika bakgrunder och intressen men vi är väl alla datanördar på olika sätt och vi gillar att dela vår kunskap med kollegorna.”

Tomas
Seniorkonsult

Bli en del av vårt team.

Framtiden är ljus! Vi är ett kunskapsdrivet företag som investerar tungt i kompetensen hos våra medarbetare. Bli en del av vår familj och framgångssaga. Tillsammans är vi  aktiva i att dela med oss av vår kunskap, hjälpa våra kollegor och coacha våra kunder till nya stordåd!

Vår rekryteringsprocess

Är du vår nästa superhjälte?

Vi letar ständigt efter fler eldsjälar som andas och lever utveckling och integration. Känner du kraften? Hör av dig!