Nu är det dags för årets vinterkonferens. Vi åker till Luleå för att sätta siktet mot framtiden och ha kul tillsammans!

På den här sidan kommer du alltid att hitta aktuell information om resan.

Om du har några frågor så kolla i den detaljerade agendan som finns bifogad. Där ska de vara besvarade!

Viktiga hållpunkter

Fredag 23e mars  kl 7.10 – Incheckning på Arlanda, Terminal 2

Söndag 25e mars kl 16.40 – Hemma på Arlanda igen

Detaljerad agenda

Kick Off 2018 Luleå

Frågor och svar

Vad behöver jag ha med mig – Kläder efter väder, dock får vi låna varma kläder att ha för uteaktiviteter. Badkläder för badtunna och bastu samt ett glatt humör rekommenderas också.

Hur får jag frukost på fredag morgon – Vi har förbeställt frukost till Joe and the Juice på Terminal 4, bredvid Gate 42. Carina ska försöka vara där kl 7, men om du kommer tidigare kan du hälsa från Carina och säga att hon har beställt via Julius.

Kan man bada – Ja! Det finns möjlighet till badtunna och bastu på lördag eftermiddag. Ta med dig badkläder, handduk finns i din stuga!

Hur tar vi oss till och från Arlanda – vi samåker med bil eller åker kollektivt. Gå gärna ihop och köp biljetter på Arlanda Express, det blir mycket billigare då. Om du har utlägg för parkering eller kollektivtrafik så kan du kvittoredovisa det och få ersättning.

Vem får lämna in reseräkning för mat och dryck – Alla måltider äts gemensamt på Brändö konferens eller i samband med utflykter så det ska inte behövas någon reseräkning för mat och dryck.

Vilken klädkod gäller – avslappnad klädsel gäller. Vi kommer att få låna skoteroverall, skoterskor, handskar och mössa att ha på oss när vi har uteaktiviteter. Det kan vara bra att ha med underställ.

Hur bor vi – på Brändö konferens där vi delar på 4-bäddsstugor. Stugorna är beställda med hotellstandard, Handdukar och sängkläder ingår.