Möt Thomas Näslund, R2Ms nya vice VD!

Porträtt av Thomas Näslund

R2M har haft en stark utveckling under de senaste åren och nu vill vi accelerera ytterligare för att möta marknadens växande efterfrågan. Vi har därför rekryterat Thomas Näslund
som vice VD med affärsansvar för Consulting och Solutions.

Thomas har över 15 års erfarenhet från IT-konsultmarknaden, där han har arbetat med ledning, affärsutveckling och försäljning. Thomas har bland annat varit med och grundat Aptitud och Kabang samt varit dotterbolags-VD hos Avega. Nu kommer han att ta ansvar för att driva tillväxt i den affär som R2Ms anställda konsulter jobbar i. Med utgångspunkt i vårt stora avtryck på marknaden, vår starka kundorientering och vår höga tekniska kompetens kommer vår satsning på Consulting och Solutions att ge oss fler möjligheter att utvecklas tillsammans med våra kunder.

Jag ser verkligen fram emot att få vara med på R2Ms spännande tillväxtresa samt att få vara med och vidareutveckla vårt erbjudande tillsammans med teamet på företaget. Jag ser R2M som en spännande och kompetent aktör inom utveckling med stora möjligheter att bredda sitt erbjudande, säger Thomas om sitt nya uppdrag hos R2M.

Styrelsen är mycket glada att Thomas börjar som ny vVD. Thomas erfarenhet från ledarskap och försäljning från vår bransch är en utmärkt grund för att leda vår fortsatta satsning inom Consulting och Solutions. Thomas personliga egenskaper är också en bra matchning till våra medarbetare, för att tillsammans med dem och våra kunder ta R2M till nästa nivå. Varmt välkommen Thomas! säger Karin Steen, styrelseordförande.

Med Thomas erfarenhet att driva konsultbolag i tillväxt ser vi att han kan hjälpa oss att ta nästa steg i vår utveckling. Nu ser vi fram emot att gemensamt vässa oss ytterligare och skapa än mer tillväxt under de kommande åren, säger Magnus Kling, VD.

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin