Nästa generations lösning för digifysisk vård

Under pandemin har intresset för digitala vårdmöten ökat markant från såväl patienters som vårdgivares sida. Digitala vårdplattformen CarePlatform har funnits på marknaden i ett år och antalet kunder växer snabbt. För att möta det ökade behovet tog CarePlatform beslutet att bygga om lösningen från grunden. Till sin hjälp tog de R2Ms flexibla team från Solutions.

Projektet var ett helhetsuppdrag som levererades via Solutions – vårt dynamiska teambaserade upplägg där teamets sammansättning anpassas över tid för bästa framdrift i projektet.

Nära samarbete och hög flexibilitet

Vårt team jobbade i nära samarbete med kunden och hade hög flexibilitet i leveransorganisationen, vilket var viktiga faktorer för ett framgångsrikt projekt. ”Samarbetet med R2M har fungerat väldigt bra genom hela projektet. På CarePlatform är vi ett litet tight team med fullt fokus på att skapa maximal nytta för våra kunder. Teamet från R2M har blivit ett bra komplement i det arbetet”, säger Jonas Gadd, från CarePlatform.

Redo för lansering

Efter fyra månaders intensiv utveckling lanseras nu version två av CarePlatform, en lösning byggd för att klara av de krav på både skalbarhet och säkerhet som ställs inom vården. “Det har varit otroligt inspirerande att få utveckla en plattform för digitala vårdmöten tillsammans med CarePlatform under en period när behovet för den typen av lösningar exploderat på marknaden”, säger Magnus Kling, vd på R2M.

En lösning för framtida behov

I och med den nya versionen av plattformen har CarePlatform nu möjlighet att snabbare skala upp och leverera till fler kunder. Den har också gjort det enklare att underhålla lösningen och lägga till fler funktioner över tiden. CarePlatform i sin nya version gör det möjligt för vårdenheten att erbjuda en digifysisk vård helt i linje med vad som idag efterfrågas av både patienter och vårdgivare.

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Fler nyheter ↓