R2Meton AB (R2M), IT-konsultbolaget med fokus på affärskritisk integration och öppen innovation, har utsett John Thorburn till ny VD. John som tidigare var vice VD inom bolaget tillträdde den nya tjänsten i slutet av februari månad. R2M har expansiva planer för året och beräknar att öka sin omsättning från 60 till 70 miljoner kronor under 2014.

R2M har nyligen utsett John Thorburn som ny VD. John har arbetat inom bolaget i ett flertal år, senast som vice VD i 2 år och affärsområdes- och leveranschef sedan 2008. John är i grunden ingenjör och arbetade bland annat som lösningsarkitekt innan ledarkarriären tog vid.– Jag är väldigt taggad för min nya roll som VD för R2M. Jag har arbetat länge inom bolaget och detta känns som ett naturligt steg för mig och för bolaget. Jag strävar ständigt efter att skapa nyttiga lösningar som ger riktigt värde till våra kunder. Jag är en visionär och på R2M har denna förmåga fått blomma ut och assisterat bolaget att lyckas ta många nya positioner i marknader där vi inte befann oss tidigare. Nu fortsätter vi denna resa med målet att växa starkt under de kommande åren, säger John Thorburn, ny VD för R2Meton AB.

Expansionsplanerna för året är stora. Under 2014 ska R2M öka sin omsättning från 60 till 70 miljoner kronor. Bolaget anställer nu flertalet personer för att kunna öka sin leveranskapacitet inom affärskritisk integration. Cirka 10 konsulter ska anställas under året, främst nya utvecklare och arkitekter inom Java och .Net, men även kundledare rekryteras.

R2M arbetar sedan 1996 med att utveckla och förbättra affärskritiska IT-plattformar, med fokus på integration och öppen innovation. R2M driver IT-förändringsarbete och kommer bäst till sin rätt när leveranstid, kvalitet och förutsägbarhet är viktiga förutsättningar.

För mer information, vänligen kontakta:
Magnus Kling
Marknadschef R2M AB
Tel: 0733-709 550
Email: magnus.kling@r2m.se

Om R2M

IT-bolaget R2Meton AB (R2M) strävar efter att bli det självklara valet vid Sveriges mest affärskritiska integrationsprojekt. Sedan 1996 har R2M arbetat med att utveckla och förvalta affärskritiska IT-plattformar, hela tiden med fokus på integration. Idag driver bolaget IT-förändringsarbete och kommer bäst till sin rätt när leveranstid, kvalitet och förutsägbarhet är viktiga förutsättningar. R2M har en stark tro på öppen innovation som grunden för att utveckla värde.

Bland kunderna återfinns en mängd stora och välkända företag och organisationer inom främst offentlig sektor, e-hälsa, bank och försäkring. VD för R2Meton AB är John Thorburn. R2M är ett personalägt företag placerat i Kista utanför Stockholm. För mer information, besök: www.r2m.se