R2M har utsett marknadschef Magnus Kling till rollen som ny Vice VD. Magnus har lång erfarenhet inom IT-branschen och har arbetat många år i flertalet roller inom organisationen. Magnus kommer att fortsätta som marknadschef vid sidan om sin nya roll som vice VD.

R2M har nyligen utsett Magnus Kling till vice VD. Magnus har arbetat inom bolaget sedan 2010, senast som marknadschef och dessförinnan som affärsområdes- och affärsutvecklingschef. Innan Magnus började på R2M arbetade han bland annat som konsultsäljare på Oracle. Magnus är i grunden systemutvecklare med en magisterexamen i datavetenskap från Linköpings Universitet.– Jag vill i min nya roll bidra till att R2M blir en riktigt stor spelare inom integration på den svenska marknaden. Vi har idag ett fantastiskt utgångsläge med vår personal, våra kunder och de erbjudanden vi har på marknaden., säger Magnus Kling, ny vice VD på R2M.Expansionsplanerna för de kommande åren är stora. Under 2014 ska R2M öka sin omsättning från 60 till 70 miljoner kronor. Bolaget anställer nu flertalet personer för att kunna öka sin leveranskapacitet inom affärskritisk integration. Cirka 10 konsulter ska anställas under året, främst nya utvecklare och arkitekter inom Java och .Net, men även kundledare rekryteras.

– Vi ska framöver arbeta hårt för att vidareutveckla våra erbjudanden så att vi ständigt ligger i marknadens framkant. Jag är övertygad om att vi, med vårt fokus på öppen innovation och integration, är helt rätt positionerade för att ta stora kliv framåt på den svenska marknaden, avslutar Magnus Kling.

R2M arbetar sedan 1996 med att utveckla och förbättra affärskritiska IT-plattformar, med fokus på integration och öppen innovation. R2M driver IT-förändringsarbete och kommer bäst till sin rätt när leveranstid, kvalitet och förutsägbarhet är viktiga förutsättningar.

Bildmaterial För låg- och högupplöst bild på Magnus Kling, vänligen ladda ned här:http://www.r2m.se/pressrum

För mer information, vänligen kontakta:
Magnus Kling
Marknadschef R2M AB
Tel: 0733-709 550
Email: magnus.kling@r2m.se

Om R2M

IT-bolaget R2Meton AB (R2M) strävar efter att bli det självklara valet vid Sveriges mest affärskritiska integrationsprojekt. Sedan 1996 har R2M arbetat med att utveckla och förvalta affärskritiska IT-plattformar, hela tiden med fokus på integration. Idag driver bolaget IT-förändringsarbete och kommer bäst till sin rätt när leveranstid, kvalitet och förutsägbarhet är viktiga förutsättningar. R2M har en stark tro på öppen innovation som grunden för att utveckla värde.

Bland kunderna återfinns en mängd stora och välkända företag och organisationer inom främst offentlig sektor, e-hälsa, bank och försäkring. VD för R2Meton AB är John Thorburn. R2M är ett personalägt företag placerat i Kista utanför Stockholm. För mer information, besök: www.r2m.se