fbpx

Förnyat förtroende från Kammarkollegiet

Fotografi på kammarkollegiets kontorsbyggnad i Stockholm

Under flera års tid har vi haft ett avtal med Kammarkollegiet gällande tjänster inom systemutveckling. Nu har vi tecknat nytt avtal med Kammarkollegiet och är glada över att vår kompetens och leveransförmåga gett oss förnyat förtroende.

Ramavtalet innefattar kompetenser som bemannar it och it-relaterade projekt eller aktiviteter under ett systems hela livscykel. I det tidigare avtalet för Kammarkollegiet har vi levererat agila team och resurskonsulter som arbetat hela vägen från behovsanalys till leverans och förvaltning, inklusive migrering och avveckling. Utöver detta har vi även levererat programvarulicenser. Det nya avtalet kommer att innebära leverans av samma typer av tjänster för verksamheter inom den offentliga sektorn. 

”Ett förnyat förtroende från Kammarkollegiet betyder mycket för vår fortsatta möjlighet att leverera tjänster mot offentlig sektor och är ett bra intyg på vår leveranskapacitet och kompetens inom tjänsteområdet. Nu har vi en strålande bas för att fortsätta hjälpa våra kunder inom offentlig sektor att förverkliga sina ambitioner”, menar Magnus Kling, vd på R2M.

En stor mängd statliga myndigheter har möjlighet att göra avrop på avtalet och vi ser nu fram emot att fortsätta hjälpa den offentliga sektorn med sin digitaliseringsresa. 

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin