Söndag och dags att åka hem igen. Vi började morgonen med en avslutande keynote där vi summerade konferensen tillsammans. Magnus pratade även om vad vi ska göra under hösten för att nå våra gemensamma mål för bolaget. Det handlar övergripande om att vi ska arbeta mycket med lärande och skapa förutsättningar för att vi ska bli ännu bättre på det vi gör, vi ska arbeta med marknad och hur vi bättre kan berätta om vad vi gör och vi ska arbeta med rekrytering för att i större utsträckning kunna leverera i team.

Därefter delade vi upp oss i teamen för att prata om höstens Academy-tillfälle, om  hur vi vill att hösten ska se ut för teamen och om våra favoritsidor bland alla favoriter i README.

Nu väntar lunch och därefter är det dags för det första gänget att flyga hemåt. Grupp två får ett par timmar till på stranden för att ta ett flyg senare ikväll.

Det har sammanfattningsvis varit några fantastiska dagar här i Noordwijk med bland annat intressanta föreläsningar, workshops och labbar, härligt häng med kollegor, god mat och ett riktigt häftigt besök på rymdcentret.

Imorgon är vi tillbaka på jobbet igen för att fortsätta uträtta stordåd!