R2M Academy goes Windsor!

R2Mare testar bågskytte under R2M academy i Windsor

Varje år i månadsskiftet augusti/september brukar vi packa ihop oss för en långweekend tillsammans. Förra året tog vi oss till Noordwijk utanför Amsterdam och årets destination blev Windsor utanför London. Vi landade på Heathrow sen eftermiddag på torsdagen och tog oss därifrån till Windsor. Väl i Windsor lyckades vi både få middag och få träffa vår kollega Simon som har uppdrag i Paris och tog tåget därifrån för att möta upp oss. 

Hela helgen gick under temat ”jobba tillsammans”. Något vi gärna ägnar oss åt när vi ses, eftersom alla vi 72 R2Mare inte ses dagligen. Fredag förmiddag ägnade vi åt att prata om vart vi är på väg som bolag samt diskutera hur vi förhåller oss till varandra och andra i vår omgivning. Vi fick även lite allmän info om helgen. Efter lunch tog vi oss till ön Queens Eyot för lagtävlingar i bågskytte, drakbåt och någon slags full-size fussball följt av grillmiddag.

Hela lördagen ägnade vi åt teamövningar vars syfte var att skapa diskussion kring agilt arbete och behov av roller. Det blev även massproduktion av pappersflygplan och en 1,5 meter hög rutschkana innan dagen var slut. 

Den här helgen är viktig för oss av flera anledningar. Det är ett bra tillfälle för oss att stärka relationer och lära känna våra nyanställda. Den här gången hade vi inte mindre än 12 personer som var med för första gången, varav 8 börjat hos oss samma vecka eller kommer att börja under hösten. Den här typen av resor ger oss dessutom tillfälle att utbyta erfarenheter, uppleva saker tillsammans och utveckla vår förmåga att arbeta i team. Något som är otroligt viktigt för oss alla andra dagar när vi är ute och hjälper våra kunder.

Stort tack till vår kollega Arnold för att du tar så fantastiska bilder!

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Relaterade inlägg ↓

Lämna en kommentar