R2M hjälper Pepins med långsiktig utveckling och förvaltning av digital plattform

Pepins gör det möjligt för alla att investera i den snabbast växande delen av ekonomin – spännande tillväxtföretag. Med sin digitala plattform ger de alla chansen att upptäcka och bli delägare i bolag man tror på. Nu har Pepins och R2M ingått avtal om förvaltning och vidareutveckling av Pepins digitala plattform. Detta sker inom ramen för R2M Solutions – en långsiktig modell för att leverera systemutvecklingskompetens.

Solutions är R2Ms erbjudande för långsiktiga kundrelationer där det finns ett kontinuerligt behov av utveckling. Med ett dynamiskt teambaserat upplägg anpassas teamet i storlek och kompetens vartefter nya behov uppkommer. Genom Solutions kan Pepins långsiktigt trygga sitt behov av att alltid ha rätt kompetens på plats.

Sedan några år tillbaka är R2M själva kunder hos Pepins, vilket ger ägarna en bra plattform för att både ta del av information om företaget och för att handla i aktien. ”Det är extra roligt att R2M själva är kunder på plattformen och handlas på interna listan sedan ett antal år tillbaka”, säger Philip Scholtzé, tf vd på Pepins. ”Pepins är ett spännande bolag och jag ser fram emot ett långsiktigt och givande samarbete inom ramen för Solutions. Våra erfarna konsulter kommer att ge Pepins en värdefull injektion av nya idéer kring både teknik och arbetssätt”, säger Magnus Kling vd på R2M.

Kolla in pepins.com.

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin