R2M rekryterar ytterligare sex konsulter!

Rickard Falk, Tova Everett och Olle Hagglund Berglof sitter i en soffa på R2M
Foto av Rickard Falk, Tova Everett och Olle Hägglund Berglöf, konsulter på R2M.

På R2M börjar vi hösten med att välkomna inte mindre än sex nya kollegor och adderar därmed 77 års erfarenhet till vår gemensamma erfarenhetspool. Vi är väldigt glada och stolta över den kompetensbredd de tar med sig till R2M, vilket ytterligare stärker vårt erbjudande på marknaden. Med både bredare och djupare teknisk kompetens kan vi i ännu större utsträckning hjälpa våra kunder lösa deras problem på ett enklare och smartare sätt. 

Jens Wyke hann jobba precis en vecka på R2M innan han blev pappa, grattis igen Jens! Jens kommer närmast från Digital Route och kommer på R2M främst att arbeta inom Java med utveckling, systemarkitektur och molnlösningar.

Olle Hägglund Berglöf är backendutvecklare och har de senaste åren arbetat på Giesecke+Devirent där han bland annat varit med och tagit fram en ny Open Stack baserad Cloud-platform med stort nyttjande av open source komponenter.

Lucas Kristiansson Herrera som under våren gjort sitt ex-jobb hos oss börjar nu bli klar och på måndag gör han, Joel och Mattias sällskap ute hos Löf där han kommer att arbeta som systemutvecklare. 

Tova Everett är lösnings- och domänarkitekt med över 30 år i branschen varav de senaste 17 på SEB där hon bland annat arbetat med APIer och andra integrationslösningar.

Rickard Falk har arbetat med utveckling i olika roller under många år. Han har haft ledarroller som CTO och projektledare men har under de senaste åren valt att fokusera främst på frontendutveckling. På R2M kommer Rickard fortsätta arbeta som utvecklare med fokus främst på frontendutveckling.

Sebastian Qvarfordt har många års erfarenhet av systemutveckling och arbete som konsult, senast på Beamon People. Sebastian har arbetat främst inom frontend men har även bra koll på backendtekniker och gillar att testa det mesta som är nytt. 

Samtidigt som vi välkomnar Jens, Olle, Tova, Lucas, Rickard och Sebastian önskar vi även en numera före detta kollega lycka till på hennes nya arbetsplats. Tack My för att du valde R2M som din första arbetsgivare och dessutom valde att stanna inte mindre än 16 år. 

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin