R2M stärker partnerskapet med RedHat, världsledande leverantör av Open Source-lösningar, genom att bli Advanced Partner inom middleware.

Red Hat är världens ledande leverantör av Open Source-lösningar och erbjuder med hjälp av en community-driven strategi tillförlitliga och högpresterande tjänster inom middleware, moln, virtualisering, lagring och operativsystem.R2M har arbetat med RedHats produkter i många år. I och med det stärkta partnerskapet kommer de båda företagen arbeta för att utveckla den svenska middleware-marknaden tillsammans.R2M och RedHat samarbetar på ett antal kundprojekt för tillfället. RedHats produkter passar bra i de integrationslösningar som R2M tar fram och R2M har byggt en stor kompetenspool inom produkterna. R2M har använt JBoss Fuse i ett antal stora och lyckade kundprojekt under de senaste åren och blev därför väldigt glada när RedHat som stor etablerad leverantör köpte produkten för något år sedan.

– Open Source erbjuder idag lösningar för hela företaget och den dynamik och innovationskraft som finns i alla dessa tusentals ”communities” är helt enkelt oslagbar. Integration är ett av de snabbast växande områdena och partnerskap med ledande och kompetenta företag som R2M är en viktig del i vår tillväxtstrategi. Vi välkomnar R2M till familjen av Advanced Partners och ser fram emot många nya och framgångsrika projekt, säger Jimmy Sköldberg, Regional Director Nordics, Red Hat.

– Vi är glada och stolta över att nu vara Advanced Partner med RedHat inom middleware. R2M har allt sedan bolaget grundades 1996 jobbat med affärskritisk integration. Nu har RedHat, i och med sina uppköp under de senaste åren, tagit en stark position inom middleware-området och R2M har använt RedHats plattform inom ett antal större projekt under de senaste åren med stor framgång. Det är därför ett viktigt kliv för oss som bolag att få bli Advanced Partner till RedHat, säger Magnus Kling, vice VD R2M.

R2M arbetar sedan 1996 med att utveckla och förbättra affärskritiska IT-plattformar, med fokus på integration och öppen innovation. R2M driver IT-förändringsarbete och kommer bäst till sin rätt när leveranstid, kvalitet och förutsägbarhet är viktiga förutsättningar.

För mer information, vänligen kontakta:
Magnus Kling
vice VD R2M AB
Tel: 0733-709 550
Email: magnus.kling@r2m.se

Om R2M

IT-bolaget R2Meton AB (R2M) strävar efter att bli det självklara valet vid Sveriges mest affärskritiska integrationsprojekt. Sedan 1996 har R2M arbetat med att utveckla och förvalta affärskritiska IT-plattformar, hela tiden med fokus på integration. Idag driver bolaget IT-förändringsarbete och kommer bäst till sin rätt när leveranstid, kvalitet och förutsägbarhet är viktiga förutsättningar. R2M har en stark tro på öppen innovation som grunden för att utveckla värde.

Bland kunderna återfinns en mängd stora och välkända företag och organisationer inom främst offentlig sektor, e-hälsa, bank och försäkring. VD för R2Meton AB är John Thorburn. R2M är ett personalägt företag placerat i Kista utanför Stockholm. För mer information, besök: www.r2m.se