[av_textblock size=” font_color=” color=”]

R2M har i stark konkurrens vunnit Skatteverkets upphandling om förvaltning av myndighetens Oracle Fusion Middleware-plattform.

R2M tecknar avtal med Skatteverket om förvaltning av deras Oracle Fusion Middleware-plattform. R2M påbörjade arbetet den 1 januari 2015, ett arbete som kommer fortsätta fram till 2017-12-31, med option på ytterligare 1+1 år.

R2M har arbetat tillsammans med Skatteverket under många år och har med sin gedigna tekniska kompetens på de plattformar som används av myndigheten erbjudit en långsiktig förvaltningslösning.

Vi är givetvis mycket stolta över att Skatteverket väljer att fortsätta arbeta med oss. Vi har haft ett gott samarbete under många år och vi kommer fortsätta eftersträva att leverera tjänster av högsta kvalitet. Detta är ytterligare ett bevis på att vår kompetens och vårt erbjudande står sig stark i den kraftiga konkurrens som råder på marknaden idag, säger John Thorburn, VD på R2M.

Oracle Tuxedo och Oracle Fusion Middleware är två vitala komponenter på Skatteverkets tekniska plattform. Skatteverkets Tuxedoplattform hanterar alla transaktioner som passerar Skatteverkets tekniska plattform. Oracle Fusion Middleware hanterar alla Java baserade applikationer som driftas på Skatteverkets tekniska plattform.

Vi har under de senaste månaderna vunnit flertalet viktiga upphandlingar hos myndigheter i Sverige, och vi ser med stor tillförsikt på att fler myndigheter och organisationer kommer att anamma våra tjänster framöver, avslutar John Thorburn.

R2M arbetar sedan 1996 med att utveckla och förbättra affärskritiska IT-plattformar, med fokus på integration och öppen innovation. R2M driver IT-förändringsarbete och kommer bäst till sin rätt när leveranstid, kvalitet och förutsägbarhet är viktiga förutsättningar.

För mer information, vänligen kontakta:
Magnus Kling
vice VD R2M AB
Tel: 0733-709 550
Email: magnus.kling@r2m.se

Om R2M

IT-bolaget R2Meton AB (R2M) strävar efter att bli det självklara valet vid Sveriges mest affärskritiska integrationsprojekt. Sedan 1996 har R2M arbetat med att utveckla och förvalta affärskritiska IT-plattformar, hela tiden med fokus på integration. Idag driver bolaget IT-förändringsarbete och kommer bäst till sin rätt när leveranstid, kvalitet och förutsägbarhet är viktiga förutsättningar. R2M har en stark tro på öppen innovation som grunden för att utveckla värde.

Bland kunderna återfinns en mängd stora och välkända företag och organisationer inom främst offentlig sektor, e-hälsa, bank och försäkring. VD för R2Meton AB är John Thorburn. R2M är ett personalägt företag placerat i Kista utanför Stockholm. För mer information, besök: www.r2m.se

[/av_textblock]