Under R2Ms bolagsstämma den 3e juni valdes en ny styrelse med Göran Liljegren som ordförande. Göran Liljegren är arbetande ordförande i tankesmedjan Blue Institute och även senior advisor i Mercuri Urval. Eric Frånstedt blir ny vice ordförande.

Ordinarie styrelseledamöter:

Göran Liljegren (nyval), född 1952

Göran är arbetande ordförande i tankesmedjan Blue Institute och sedan 2005 senior advisor i Mercuri Urval. Göran är sedan 2005 adjungerad professor vid Institutionen för ekonomisk och industriell utveckling vid Linköpings universitet.

Eric Frånstedt (omval), född 1956

Eric har ett långt förflutet med R2M:s styrelse och har bland annat varit styrelsens ordförande under flera år. Han är för närvarande VD för GPS Perimeterlarm Solutions 1 AB.

Per Stigenberg (nyval), född 1969

Per är chef för IT-strategi och arkitektur på Tele2. Innan Tele2 gjorde Per en lång karriär på IT-konsultbolaget HiQ, där han var delaktig i det företagets tillväxt från ett litet konsultbolag med cirka 20 anställda till en koncern med hundratals anställda.

Mauritz Börjeson (nyval), född 1983

Mauritz är affärsutvecklingschef på EasyPark, där han arbetat sedan 2010. Mauritz har bland annat varit talare vid “Mobile and Business and Commerce conference” 2013 samt vid ett flertal andra konferenser inom området mobila betalningar.

Styrelsesuppleant:

Louise Englund (nyval), född 1970

Louise är sedan 2010 senior projektledare på R2M, där hon drivit såväl IT- som förändringsprojekt inom flera olika branscher.

R2M siktar på stark tillväxt under de närmaste åren och vi är glada att ägarna har tillsatt en ny styrelse som med sin samlade erfarenhet och kompetens kan sporra oss i företagsledningen i vår framtida utveckling, säger John Thorburn, VD i R2M.

För mer information, vänligen kontakta:

Magnus Kling
Vice VD, R2M AB
Tel: 0733-709 550
Email: magnus.kling@r2m.se

Om R2M 

IT-bolaget R2Meton AB (R2M) strävar efter att bli det självklara valet vid Sveriges mest affärskritiska integrationsprojekt. Sedan 1996 har R2M arbetat med att utveckla och förvalta affärskritiska IT-plattformar, hela tiden med fokus på integration. Idag driver bolaget IT-förändringsarbete och kommer bäst till sin rätt när leveranstid, kvalitet och förutsägbarhet är viktiga förutsättningar. R2M har en stark tro på öppen innovation som grunden för att utveckla värde.

Bland kunderna återfinns en mängd stora och välkända företag och organisationer inom främst offentlig sektor, e-hälsa, bank och försäkring.  VD för R2Meton AB är John Thorburn. R2M är ett personalägt företag placerat i Kista utanför Stockholm. För mer information, besök: www.r2m.se