R2Ms ISO-certifieringar är i hamn

iso-certifiering 9001 och 14001

Kvalitet och hållbarhet är alltid i fokus på R2M. Som ett viktigt led i vårt ständigt pågående förbättringsarbete har vi nu blivit certifierade enligt ISO-standarderna för kvalitetsledning (ISO 9001) och miljöledning (ISO 14001).

Vi arbetar systematiskt för att förbättra våra arbetsprocesser och överträffa våra kunders förväntningar. Nu har vi fått en kvalitetsstämpel på detta i och med att vi når upp till kraven för ISO 9001 och ISO 14001. Certifieringen skedde genom ackrediteringsorganet Qvalify och blev klar 28 oktober 2020.

Att vi nu erhållit ISO-certifieringar inom kvalitets- och miljöledning är ett bra kvitto på att vi lyckats i vårt kvalitetsarbete och att vi i våra leveranser lever upp till kundernas förväntningar. I och med certifieringarna har vi nu slipat ytterligare på våra arbetssätt.

Med våra två ISO-certifieringar har vi ett värdefullt bevis på att våra leveranser håller högsta kvalitet. Certifieringen är en viktig del i vårt arbete för att skapa en långsiktigt hållbar verksamhet. Jag är otroligt glad och tacksam över det fantastiska arbete alla våra medarbetare lägger ner varje dag för att göra detta möjligt”, säger Magnus Kling, vd på R2M.

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Fler nyheter ↓