Strålande resultat i årets medarbetarundersökning

”Keep up the good work!”, så löd ett av omdömena i vår nyligen utförda medarbetarundersökning. Och vi kan med glädje berätta att den kommentaren är en bra sammanfattning av undersökningen i stort.

Vårt mål är att vara en arbetsplats där vi har en god gemenskap och positiv företagskultur där alla medarbetare trivs och utvecklas i önskad riktning. Undersökningen visade övervägande mycket positiva svar inom nästan samtliga områden. Vi fick bland annat betyget 4,47 på en skala upp till 5 i sammanfattande omdöme över hur bra R2M är som arbetsgivare.

Det som blev extra tydligt i undersökning är att de allra flesta gillar sina kollegor och arbetsuppgifter och uppskattar möjligheterna till kompetensutveckling. På R2M är det helt enkelt roligt och inspirerande att gå till jobbet! Men även solen har ju fläckar 😉 och de saker vi inte fick full pott på i undersökningen har vi redan börjat arbeta på att förbättra. Men på det hela taget är vi mycket stolta och nöjda över det fantastiska resultatet av undersökningen. Nu fortsätter vi tillsammans i samma positiva riktning!

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin