Etikett: AIM

Björn Naeslund

Kontinuitet och personliga relationer – A och O för effektiv förvaltning

Vi har plockat det bästa ur modern metodik och utvecklat vårt eget ramverk för effektiv systemutveckling; AIM (Analyse, Implement, Maintain). AIM täcker hela processen från analys till genomförande och förvaltning. I tidigare publicerade blogginlägg har vi kikat på Analyse och Implement. Nu har turen kommit till Maintain.

Thomas Näslund

Samspelta team – en förutsättning för effektiv implementation

Vi har plockat det bästa ur modern metodik och skapat vårt eget ramverk för effektiv systemutveckling; AIM (Analyse, Implement, Maintain). AIM täcker hela processen från analys till genomförande och förvaltning. Här tittar vi lite närmare på hur vi jobbar inom Implement.

Fotografi under labb på R2M academy på yasuragi
Malin Molin Hamrebjörk

R2M Academy 2019 summering

Ni som känner oss vet redan att vi på R2M samlas fyra gånger per år för att jobba tillsammans, utveckla våra erbjudanden och lära oss av varandra (och av externa personer med smarta saker att säga). Idag, på internationella kvinnodagen, har vi vår första R2M Academy för i år och den här gången håller vi till på Yasuragi. Här på bloggen tänkte vi bjuda på en kortare genomgång av dagen för dig som är nyfiken på vad vi gör egentligen. För de som inte ombesörjde egen transport avgick en buss från cityterminalen mot Yasuragi kl 07:30. Väl framme på Yasuragi