[av_textblock size=” font_color=” color=”]

R2M anordnar för tredje året i rad kundtävlingen R2M Awards. Bland deltagarna finns kunder till R2M vars projekt tydligt har bidragit till affärsvärde för slutkunden. De tre nominerade är; MedMera Bank, Previa samt Salus Ansvar

IT-konsultbolaget R2M anordnar för tredje året i rad kundtävlingen R2M Awards. Bland deltagarna återfinns kunder vars projekt tydligt har bidragit till affärsvärde för slutkunden. De tre finalisterna är nu uttagna; MedMera Bank, Previa samt Salus Ansvar kommer att tävla mot varandra den 22 maj i Stockholm där den slutliga vinnaren av årets R2M Awards utses.De nominerade projekten kommer att presenteras för de inbjudna; kunder, partners, branschkollegor samt anställda på R2M.

[/av_textblock]

[av_one_third first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Previas nya Friskapp

Christer Zaar, VD på Previa

Previas nya Friskapp nomineras till årets projekt 2013 för att det visar hur man genom fokus på rätt affärsproblem snabbt kan skapa stor affärsnytta till låg risk. Previa har med Friskappen förbättrat sitt erbjudande mot sina kunder samtidigt som de har minskat den interna administrationen och belastningen på sitt call center.

Previas VD, Christer Zaar, presenterar hur Friskappen hjälper Previas kunder att snabbare komma tillbaka från sjukskrivning samt hur Previas ledning valde att driva projektet.
[/av_textblock]

[/av_one_third][av_one_third]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Salus Ansvars webbshop

Ina Johansson, Förenade Liv

Salus Ansvars nya webbshop för bil, hem och villaförsäkringar nomineras till årets projekt 2013 för att det visar hur man kan sälja försäkringar på webben på ett nytt och innovativt sätt, Salus ökade sin försäljning via webben med 100% i och med den nya webbshoppen, samtidigt som man har kunnat förenkla och effektivisera intern administration i säljprocessen.

Ina Johansson, ansvarig för strategi och affärsutveckling på Förenade Liv, berättar hur Salus Ansvar, där hon tidigare jobbade, drev projektet med en ny webbshop i tätt samarbete mellan verksamhet och IT och hur det har hjälpt dem att nå fler kunder på webben.
[/av_textblock]

[/av_one_third][av_one_third]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

MedMera Banks nya elektroniska växel

Carita Weiss, tf CIO på MedMera Bank

Den nya elektroniska växeln på MedMera Bank nomineras till årets projekt 2013 för att den har skapat en stor mängd nya möjligheter för KF-koncernen att hantera sina betalflöden samt för att man har lyckats byta ut den mest centrala komponenten i sin arkitektur under pågående drift.

Carita Weiss, tf CIO på MedMera Bank, berättar om projektet där ett av företagets mest centrala IT-system byttes ut samt om vilka nya affärsmöjligheter MedMera Bank och KF koncernen får med den nya elektroniska växeln.
[/av_textblock]

[/av_one_third]