Tre fördelar med konsultrollen

Drivs du av att utvecklas och utmanas i nya spännande uppdrag? Vill du prova på olika branscher och träffa nya människor? Vill du ha stor flexibilitet i hur du lägger upp din arbetstid och vardag? Då kan konsultrollen vara rätt för dig!

Som konsult på R2M behöver du inte göra avkall på tryggheten och gemenskapen det innebär att känna tillhörighet till ett företag. Vi älskar att utvecklas tillsammans och lära av varandra. Det gör vi genom att jobba i team ute på uppdrag och genom våra många interna utvecklingssatsningar. Det bästa från två världar helt enkelt.  

Omväxling

Gillar du förändring och nya utmaningar? Som konsult får du prova på att jobba i olika branscher och verksamheter. Konsultrollen ger dig möjlighet till många spännande uppdrag och vardagen hinner aldrig bli långtråkig. Skulle du känna att du hamnat fel kan du få hjälp att byta till ett uppdrag som passar dig bättre.

Flexibilitet

Som konsult har du stort inflytande i vilka uppdrag du vill ha och vad du vill utveckla dig inom. Du kan även ofta själv styra över din arbetstid och ledighet för att på bästa sätt få ihop livspusslet med jobb, vardagsliv och fritid. 

Nätverk

Som konsult rör du dig mellan olika verksamheter och uppdrag. Du lär känna nya människor med olika kompetenser, och du bygger upp ett starkt nätverk som du har stor nytta av under resten av ditt yrkesliv. Hos oss på R2M är en viktig del av nätverket förstås dina egna engagerade och kompetenta konsultkollegor.

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Relaterade inlägg ↓

2018 ritat med ljus
Malin Molin Hamrebjörk

Årsresumé 2018

Året börjar närma sig sitt slut och det känns som ett ypperligt tillfälle att summera

Lämna en kommentar