Välkommen Karin Steen – ny styrelseordförande

Porträtt på Karin Steen

Under gårdagens bolagsstämma hade vi glädjen att välkomna vår nya styrelseordförande Karin Steen. Med över 30-års erfarenhet från it-konsultbranschen och stor erfarenhet av styrelsearbete kommer hon att vara en värdefull resurs för vår styrelse.

Efter fem års som styrelseordförande lämnar Göran Liljegren nu över posten till Karin Steen. Bolagets ägare tackar Göran för de goda insatser han bidragit med under åren.

”Det är glädjande att få ägarnas förtroende att ta över posten som styrelseordförande och det är med stor entusiasm jag tar mig an uppdraget. R2M är ett fantastiskt it-bolag med bra företagskultur, starkt tjänsteutbud och erfarna konsulter som levererar hög kvalitet och bra service till kunderna. Efter ett år som styrelseledamot har jag blivit väl insatt i  R2Ms styrkor och utmaningar och ser nu fram emot att som styrelseordförande vara en del av bolagets fortsatta tillväxt- och utvecklingsresa”, säger Karin Steen.

Karin Steen har under sina över 30 i it-konsultbranschen bland annat varit delägare, konsultchef, försäljningschef, vd, styrelseordförande och styrelseledamot. Hon har exempelvis haft en operativ roll och varit delägare i Know IT under Know IT:s uppbyggnad från litet konsultbolag med 20 anställda till börsintroducerat bolag med 650 anställda.

I dag arbetar Karin som professionell extern styrelseledamot samt som konsult inom bolagsstyrning till ledning och styrelser. Hon har även ofta rollen som coach till ledare, styrelsemedlemmar och vd. För närvarande är Karin styrelseledamot och ordförande i åtta olika bolagsstyrelser och som lärare hos StyrelseAkademien håller hon även utbildningar för styrelseledamöter. ”Jag ser fram emot att jobba med Karin och tror att hon kommer att vara en betydelsefull resurs som hjälper oss till fortsatt utveckling inom bolaget” säger Magnus Kling, vd på R2M.

Dela:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin