Ta chansen och börja arbeta för ett av Sveriges hetaste IT-konsultbolag inom avancerad systemutveckling och affärskritisk integration! Vi söker dig som älskar försäljning och vill utvecklas tillsammans med oss! Du kommer att bli ansvarig för att fortsätta utveckla R2Ms långsiktiga kundrelationer samtidigt som du arbetar med att hitta nya spännande projekt åt våra konsulter. 

 Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med sälj och vill arbeta med både resursförsäljning och mer komplex lösningsförsäljning? Gillar du att bygga relationer till många olika människor? Vi på R2M söker nu dig som vill arbeta som konsultsäljare på vårt kontor i city. Låter det som en härlig utmaning? Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi brinner för och varför vi tycker du ska vara med oss framåt!

Om tjänsten:

Som konsultsäljare på R2M brinner du för att identifiera och skapa affärer hos befintliga och nya kunder genom att tillhandahålla lönsamma och hållbara lösningar på våra kunders problem. Du kommer att ansvara för att rätt bearbetning av kunderna sker mot uppsatta mål. För att lyckas är det viktigt att du tycker om och är duktig på att bygga långsiktiga relationer med kunder. Du har en god förståelse för deras affärsbehov och upprätthåller ett högt förtroende för företaget, dess produkter samt på att främja och säkra långsiktiga avtal. Som konsultsäljare hos R2M jobbar man med kunderna i alla faser i projekten, från införsäljning via leverans av lösningar tills man kan se nyttan i verksamheten. Vi säljer både resurskonsulter och olika former av åtaganden och vår målsättning är alltid att bli en strategisk partner till våra kunder.

Vi söker:

Vi söker dig som har tidigare försäljningserfarenhet av tjänsteförsäljning, gärna konsultförsäljning. Kanske har du tidigare arbetat som systemutvecklare eller projektledare och vill arbeta mer kundnära och försäljningsorienterat.

Vi ser gärna att du har:

  • Teknisk högskoleexamen och/eller relevant arbetslivserfarenhet inom systemutveckling/projektledning eller liknande där man har arbetat mot en IT-avdelning
  • 1-2 års erfarenhet av tjänsteförsäljning, gärna konsultförsäljning
  • Övergripande förståelse för komplexa IT-lösningar
  • Behärskar engelska och svenska mycket väl i tal och skrift

Som person är du lojal, noggrann, organiserad och resultatfokuserad. Du är utåtriktad, social och har lätt för att skapa och underhålla relationer såväl med dina kunder som med dina kollegor.

Vi värdesätter ett väletablerat kontaktnät i branschen men tror också att du med rätt driv och personlighet kommer göra ett kanonjobb hos oss.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig ett mycket spännande och omväxlande arbete i ett växande och framgångsrikt företag där vi ger dig möjlighet att växa och ta större ansvar. Vi erbjuder en arbetsplats med tydliga karriärmöjligheter för den som uppskattar inflytande, ansvar samt möjligheten att göra affärer med Sveriges främsta företag. Likaså erbjuder vi en arbetsplats med hög trivsel, som lägger stor vikt vid att värna om sina medarbetare. Vi erbjuder fast lön + bonus, samt försäkringspaket, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Om företaget:

Vi skapar kundnytta med hjälp av affärskritisk IT. Vi gör detta genom att vara den bästa arbetsplatsen för IT-konsulter. Vi löser våra kunders utmaningar inom affärskritisk integration och avancerad systemutveckling. Våra kunder finns primärt inom offentlig sektor, e-hälsa, försäkring och bank.

Idag arbetar drygt 65 personer på R2M:s kontor i City. R2M befinner sig i ett expansivt skede med kontinuerlig tillväxt på runt 10% årligen under de senaste två åren och behöver nu förstärka sitt försäljningsteam med ytterligare en säljare.

Ansvarig rekryterare

Johan Rundqvist
073 370 95 19
johan.rundqvist@r2m.se