R2M söker x-jobbare för utvärdering av produkter och ramverk på Microsoft-plattform.
Vi söker dig som är driven och innovativ med ett stort intresse för systemutveckling och systemintegration. Du skall utvärdera ett antal produkter och ramverk på Microsoft-plattform, t.ex. Windows Azure, nServiceBus och BizTalk. Du kommer utveckla testapplikationer och implementera vedertagna mönster för olika typer av scenarion t.ex. REST-anrop för mobilapp’ar eller webbsiter, transaktionshantering för betalflöden, köer, mm. Vi arbetar med den senaste tekniken inom systemutveckling, t.ex. Visual Studio 2013, C#, WCF, Json, XML och SOAP. Du kommer sitta tillsammans med oss i våra moderna lokaler i Kista och samarbeta med våra seniora konsulter.Vi ser gärna att du kan börja under Q2/Q3 2014.För mer information och ansökan, vänligen kontakta:
Johannes Bichel
Chef .Net
Tel: 0733-709 519
Email: johannes.bichel@r2m.seOm R2MIT-bolaget R2Meton AB (R2M) strävar efter att bli det självklara valet vid Sveriges mest affärskritiska integrationsprojekt. Sedan 1996 har R2M arbetat med att utveckla och förvalta affärskritiska IT-plattformar, hela tiden med fokus på integration. Idag driver bolaget IT-förändringsarbete och kommer bäst till sin rätt när leveranstid, kvalitet och förutsägbarhet är viktiga förutsättningar. R2M har en stark tro på öppen innovation som grunden för att utveckla värde.

Bland kunderna återfinns en mängd stora och välkända företag och organisationer inom främst offentlig sektor, e-hälsa, bank och försäkring. VD för R2Meton AB är John Thorburn. R2M är ett personalägt företag placerat i Kista utanför Stockholm. För mer information, besök: www.r2m.se